伊莉討論區

標題: 最後一條美人魚 全智賢為李敏鎬適應陸地生活 [打印本頁]

作者: rousseau73    時間: 2016-10-20 12:34 AM     標題: 最後一條美人魚 全智賢為李敏鎬適應陸地生活

韓國女神全智賢跟「長腿Oppa」李敏鎬嘅新劇《藍色海洋的傳說》將於下月16日首播,等了又等,劇組終於於今日公開首個預告片啦!

預告中,李敏鎬被美麗嘅人魚全智賢救上岸,全智賢更向曾於數百年前就已邂逅嘅李敏鎬表白,表示:「就算人生只有一次,我都會信守承諾,就算係暴風雨來臨,都要孤獨踏上從未走過嘅路,即使害怕都會堅持,一定會跟你相見。」唔知係唔係暗示二人要上演淒美嘅人魚之戀呢?
新劇講述瀕臨絕種、地球上最後一條人魚遇到天才騙子後,為適應陸地生活而發生嘅一系列故事。

心得:故事並不新鮮,但主角極吸引,相信收視不成問題。

[attach]116284916[/attach][attach]116284918[/attach][attach]116284919[/attach][attach]116284921[/attach][attach]116284924[/attach][attach]116284925[/attach][attach]116284927[/attach][attach]116284929[/attach][attach]116284931[/attach][attach]116284934[/attach][attach]116284933[/attach][attach]116284935[/attach]

作者: 嗆冷小h    時間: 2016-10-20 09:32 PM

作者: hhjkyhou    時間: 2016-10-31 01:56 AM

演的好其實不在乎劇情舊不舊
作者: syaron    時間: 2016-11-27 10:38 PM

沒有最後一條吧!她明明就還有同伴。

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://www43.eyny.com/) Powered by Discuz!